Om oss

ØstCom AS er Norges største aktør innenfor områdesikring. Vi leverer og monterer gjerder, porter, bomløsninger, adgangskontrolløsninger og støyskjermer til det offentlige, bedrifter og private. Vi har også et stort vareutsalg av forskjellige produkter, det være seg gjerdemateriell, hundegårder, bodsystemer osv.
Vi kan tilby enkle gjerder og porter til barnehager, skoler, villaer, og mer komplekse sikkerhetsløsninger til bedrifter, fengsler, ambassader og forsvaret.
ØstCom representerer noen av de mest betydningsfulle leverandører av områdesikring på verdensbasis, og vi har som mål å kunne tilby våre kunder gode løsningen til en overkommelig pris.  Ta kontakt med oss for mer informasjon! Vi leverer over hele landet.

I ledelsen sitter vi på ca. 200 årsverk med erfaring fra ingeniørbransjen, slik at vi er i stand til å ta på oss nye og utfordrende oppgaver. Vi har 50 fast ansatte montører, og en stamme på 15-20 personer som leies inn på prosjektbasis avhengig av arbeidstilfang. Vår omsetningen ligger på rundt 65 millioner kroner (2012).

Vi lever på å være serviceinntilte og hiver oss gjerne litt rundt for å tilfredstille nye og eksisterende kunder. Her i de dype skoger er vi ikke redd for å ta i et tak!

 

Med vennlig hilsen,

OddHaugerSignatur
Odd Hauger
Daglig leder.