Stilling Ledig

Prosjektleder Områdesikring

Inn under denne stillingen ligger ansvaret for gjerder og porter, rekkverk, sperresystemer, og enkelte stålkonstruksjoner som er unntatt offentligheten.

Du vil rapportere til daglig leder.
Klikk her for å laste ned stillingsannonse

Prosjektleder Støyskjermer

Vedkommende vi søker her vil få ansvaret for våre Støyskjerm prosjekter. Vi søker derfor en prosjektleder med ambisjoner og ønske om faglig og personlig utvikling samt lyst til å delta i den videre utvikling av bedriften.

Du vil rapportere til daglig leder.
Klikk her for å laste ned stillingsannonse

Prosjektleder Elektromekanikk

Vedkommende vi søker her vil få ansvaret for port- og bomautomatikk, adgangskontrollsystemer og enkelte elektrokonstruksjoner som er unntatt offentligheten.

Du vil rapportere til daglig leder.
Klikk her for å laste ned stillingsannonse

Generelle stillinger – Åpen søknad

Som markedsleder innen områdesikring er vi hele tiden på jakt etter dyktige medarbeidere.

Derfor vil vi gjerne komme i kontakt med dyktige, entusiastiske, og flinke mennesker som har lyst til å jobbe sammen med oss.

Send oss derfor noen ord om deg selv, hvorfor du har lyst til å jobbe sammen med oss, og hvorfor vi skulle velge akkurat deg. Ta også med navn, alder, mobil/tlf, utdannelse, erfaring.

Navn *
Alder *
E-post *
Mobil *
Overskrift *
Søknad *
Tast inn bokstavene i bildet *
 

PS!: Hvis du ser en melding som sier «Warning: Cookie» ovenfor der det står «Tast inn bokstavene i bildet», kan du trykke på dobbeltpilen like ovenfor for å få opp bildet med bokstavene du skal taste inn.