Vi lever hektiske hverdager og det er ikke bestandig vi får gitt hunden all den friske lufta og mosjonen den trenger. Hunder har rett og krav på et sikkert oppholdsrom, og hundegård blir derfor en veldig praktisk og god løsning.

 

Våre hundegårdselementer er rimelige og enkle og montere, og det er ingen behov for montører eller dyre tilleggsløsninger. Med vår løsning får du en hundegård som er enkel å rengjøre, slik at du sparer tid som du kan bruke på andre ting. En annen fordel med hundegård er at du sikrer at hunden din ikke løper av sted, naboens barn og katter kommer til å takke deg senere. Hundegården har i tillegg dør med terskel som gjør at den er enkel å åpne på vinterstid når det er snø og is på bakken.

 

Rimelig og praktisk

Hundegård er både en rimelig og praktisk løsning for alle som ønsker å gi hunden et ekstra hjem utendørs. Elementene er 25 x 25 mm stålrammer med sveiset nett (trådtykkelse 3mm) og kommer i 1,80 meter høyde og 1,20 meter bredde. Disse er varmgalvaniserte for lang levetid, og det er enkel montering med skruer og muttere som følger med. Fordelen med skruer istedenfor hurtigklips, er at monteringen blir solid og varig – noe som gir hunden din en hundegård den kan kose seg i mange år fremover. Våre hundegårder har i tillegg en veldig høy andrehåndsverdi ved videresalg på grunn av kvaliteten.

Les mer om hundegård her og se priseksempler.

Ofte stilte spørsmål om hundegård:

Kan hunden min skade potene sine?
Våre hundegårdselementer har maskestørrelse på 50 x 50 mm, dette forhindrer at hunden din skader potene. 

Trenger jeg en montør?
Nei, her er det ingen behov for montører eller dyre tilleggsløsninger. Våre hundegårdselementer er enkle å montere og vedlikeholde.

Hva slags skruer trenger jeg?
Vi leverer elementene med de skruene og mutterne du har behov for.

Hvor stor hundegård trenger jeg
Hundegården skal gi mulighet for fri bevegelse, hvile og annen naturlig atferd. En hundegård på 12 m2 vil normalt dekke arealbehovet for en hund. Dersom det er flere hunder som skal dele hundegården, bør arealet øke slik at alle har mulighet til bevegelse og hvile. Du kan se gjeldende regelverk av hold av hund utendørs fra Mattilsynet her

Gi hunden din en fin vår-gave i form av ny hundegård!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Vi har samme faste lave pris hele året.