Beskyttelsesnett på Belsjø Terrasse

ØstCom skal levere og montere cirka 156 løpemeter med beskyttelsesnett på Belsjø Terrase for Frogn kommune. Beskyttelsesnettet (golfnett) vil ha en høyde på cirka 16 meter.

les mer

Støyskjerming på Skjettentoppen

Vi i ØstCom skal levere og montere cirka 160 løpemeter med støyskjermer på Skjettentoppen for Ø.M. Fjeld. Støyskjermen vil bli bygget i treverk og være mellom 3 og 4 meter høy.

les mer

Panelgjerde

Permanent sikring i form av et panelgjerde er en god investering med tanke på både estetikk og kvalitet. Vi har levert og montert ca 1300 meter for Asko.

les mer

Hva er en pullert, og hvorfor trenger du det?

Det er alltid en god idé å installere pullerter på din eiendom, fordi du kan ikke sette sikkerhet på andre plass. Er du usikker på hva slags pullert som vil være riktig for deg og din virksomhet?

les mer

Siste nytt

Backe Stor-Oslo, Isachsen Anlegg og NCC Norge velger ØstCom og våre produkter og tjenester. Se mer om hva vi leverer her.

les mer

Hvorfor bygge hundegård?

Hunder trenger et sikkert oppholdsrom, og hundegård blir derfor en veldig praktisk og god løsning som gir hunden den friske lufta og mosjonen den trenger.

les mer

Viltgjerde til Hæhre Entreprenør

Hæhre Entreprenør velger ØstCom AS som leverandør av viltgjerder til prosjekt E39 Mandal / Mandal Øst. Totalt skal ØstCom levere og montere 28 000 meter med viltgjerder, og cirka 100 porter.

les mer

God påske!

Til tross for en litt merkelig tid blir det påske i år også. Den blir nok ganske annerledes for de fleste, og da er det viktig med samhold og positiv utstråling. Vi i ØstCom ønsker dere alle en riktig god og trygg påske!

les mer

Ny medarbeider klar til dyst

Vår nyeste medarbeider er klar til dyst. Hun har spesialkompetanse og utdanning innenfor bamse-pass og lego-bygging. Vi må derimot skrive en RUH for manglende bruk av vernesko og arbeidshansker, men vi får la det gå for denne gangen.

les mer