Viltgjerde

Et viltgjerde benyttes for å gjerde inn dyr slik at de holder seg på et bestemt område, eller for å beskytte dyr og biler mot ulykker langs veier. Viltgjerder kan også brukes til å gjerde inn eiendommen eller eplehagen. 

ØstCom leverer og monterer viltgjerde til de største veiprosjektene i Norge. Det har vi gjort i mange år, og det kommer vi til å fortsette med. Viltgjerde er en viktig forutsetning for sikker trafikk. Vi har lang erfaring med store veiprosjekter og har de siste fem årene montert mer enn 100 000 meter med viltgjerde for de aller største entreprenørene i Norge. 

Spinkle materieller vil ikke ha en sjans mot mye av dyrelivet som finnes i skogen. Det er derfor vi leverer viltgjerder i kvalitetsmaterialer. Nettingen til disse gjerdene er ofte av typen sveiset nett med høyde 2,45 meter, med stålstolper for hver 2,5 meter. Dette er for å unngå slitasje fra både dyr og vær. De stive knutene vil holde horisontale og vertikale ledninger på plass for å holde gjerde trygt og stabilt. Standard stålstolper er som oftest T-profil, men vi leverer og monterer også med rør-profiler.

Trenger du en god og profesjonell viltgjerde-montør, er ØstCom det riktige valget. Vil du vite mer, kontakt oss for informasjon.

Kontakt oss gjerne

Kontakt oss