Barriere sensorer

Vi kan tilby fysiske barrierer mot inntrengning hvor det stilles meget høye krav til sikkerhet, og hvor det også er påkrevet med meget høy sannsynlighet for deteksjon

 

Tautwire

Senstar tilbyr en serie barriere sensorer for innbruddssikring og deteksjon av inntrengning i installasjoner med høy sikkerhet. Disse fysiske barrierene mot inntrengning har ingen miljømessige begrensninger og har en meget høy sannsynlighet for deteksjon.

Denne typen sensorer kan beskytte opptil 60 meter piggtrådgjerde mot inntrenging. Den fungerer på den måten at piggtråd er spent stramt mellom to stolper som er inntil 60 meter fra hverandre. Midt mellom disse står det en midtstolpe med sensorer på som føler på spennet i piggtråden.

Hvis trådene i gjerdet blir klippet eller forsøkt dratt fra hverandre for å lage åpning, går alarmen.

Decorative fence

I tillegg tilbyr Senstar også skjult sikring mot inntrengning med uskyldige dekorative gjerder og barrierer med integrerte fiberoptiske sensorer som er ideelle for anlegg og installasjoner med høy sikkerhet hvor utseende, valg av farge, høyde og andre estetiske faktorer er viktig.

Dette gir en høy grad av sikring kombinert med ett estetisk og tiltalende utseende.

Sensor grid

Senstar lager også sensor grid som er kombinasjon av grinder og stengsler med innebygde sensorer. Disse er ideelle for å beskytte åpninger som vannkanaler, tuneller, underganger, og inspeksjonsluker mot inntrenging. Sensor Grid er en grind laget av stål eller rustfritt stål med innebygde sensorer. Disse sensorene kan være fiberoptiske eller kabel basert. Begge deler optimalt tilpasset for å detektere bøying eller saging av stengslet. Sensor Grid blir laget etter målene på åpningen som skal beskyttes og kan leveres med eller uten manuell eller automatisk heismekanisme.

Kontakt oss gjerne

Kontakt oss