Gjerdesensorer

Dette er kabel-sensorer for montering på gjerde, vegg og tak. Disse kablene er spesielt designet for å plukke opp vibrasjoner og bevegelser på gjerde

 

FlexPS

FlexPS er nyeste generasjon sensor for montering på gjerde. Den beskytter mot ethvert forsøk på å kutte, klatre over, eller på annen måte forsere ett oppsatt gjerde.

FlexPS består av en mikrofonisk kabel som lytter til lyder fra gjerdet. Avansert digital signal prosessering gjør at den kan brukes på en mengde forskjellige gjerdetyper.

FlexPS bygger på Senstar’s mangeårige erfaring med sine gjerdesensorer Intelli-FLEX og FPS.

Dette gjør at de med FlexPS kan levere en sensor som er enkel å installere, kan brukes i nettverk for alarmering og konfigurasjon over avstand.

FlexPS er også pålitelig i de mest ekstreme miljøer

FiberLR

FiberLR er en langtrekkende fiberoptisk sensor som brukes til deteksjon av innbruddsførsøk. Den kan brukes både nedgravd og festet til ett gjerde.

Sensoren bruker spesielt designet programvare som gir en pålitelig deteksjon av inntrenging innenfor en perimeter på opp til 16 km.

Flere prosessorenheter kan kobles sammen for sikring av en hvilken som helst perimeter lengde.

Siden FiberLR er basert på optiske fiber, er den ideell for installasjoner hvor motstand mot EMI og lynnedslag er avgjørende.

FlexPI

Ett kostnadseffektivt alternativ for å sikre bygninger som ikke er regelmessig overvåket. Dette kan være lagerbygg, pumpe hus, eller andre installasjoner.

Den bruker Senstar’s velprøvde mikrofonkabel teknologi for sikring av innendørs verdier.

FlexPI fungerer med en mengde overflater og materialer ved sikring av strukturer som vegger, innertak, yttertak, lagerskur, gulv og piper. Den kan også integreres i de fleste eksisterende alarmsystemer.

Kontakt oss gjerne

Kontakt oss