Støyskjermer av tre

Støy er et økende problem i et travelt samfunn. Økt trafikk og tyngre kjøretøy medfører et forurenset støynivå som kan ødelegge livskvalitetet for de som blir plaget av dette. ØstCom prosjekterer og utfører skjermingsløsninger som reduserer støy, samtidig som det rent estetiske blir ivaretatt.

Vi kan levere støyskjerm og støyskjermer etter våre anbefalinger eller etter oppgitt tegningsmateriell fra konsulenter og arkitekter. Vi kan levere komplette støyskjerm anlegg, eller kun stål- og trearbeider i samarbeid med grunnentreprenør. Våre oppdragsgivere er blant annet Statens Vegvesen, Jernbaneverket, Kollektivtransport, Produksjon og totalentreprenører som Veidekke, Mesta, Skanska, Peab, og AF for å nevne noen.

 

  • ØstCom leverer og monterer støyskjerm og støyskjermer i såvel impregnert som royalimpregnert utførelse.
  • ØstCom leverer og monterer støyvegger med herdet glass eller plexi/soundstop.
  • ØstCom kan tilby standard isolering, og/eller isolering ved bruk av lydfelleplater og cembritplater i støyskjermen.
  • ØstCom har egen produksjonshall og gode innkjøpsavtaler for å kunne gi et konkurransedyktig tilbud på levering av treskjermer med støyreduserende funksjon.

 

Ønsker du tilbud på støyskjerm og støyskjermer til vei, barnehage, industri, skole, jernbane osv så ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne

Kontakt oss