fbpx
Søk
Close this search box.

Fant du ikke det du så etter? Søk gjerne!

Søk

Om Østcom

Østcom legger stor flid i å kunne levere alt fra permanente gjerder av høyeste sikkerhetsnivå til adgangskontrollløsninger, porter, rekkverk, støyskjermer og hundegårder.

Som en av Norges største aktører innen områdesikring leverer vi kvalitetsprodukter både til det offentlige, privat næring og til privatpersoner. Vi har også et stort vareutvalg av forskjellige produkter som bodsystemer,
gjerdemateriell og mer til. Vi kan tilby enkle gjerder og porter til barnehager, skoler, villaer,
og mer komplekse sikkerhetsløsninger til bedrfiter, fengsler, ambassader og militæret.

Et solid renommè
Østcom representerer noen av de ledende leverandører av områdesikring på verdensbasis, og vi har som mål å kunne tilby våre kunder gode løsninger til en riktig pris. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi leverer over hele landet. Vi lever produkter tjenester over hele landet.

Miljøriktig drift
Som en betydelig markedsaktør er det viktig for oss å stå frem som et godt eksempel – både innen teoretisk HMS/KS og i utførelsen av den daglige driften. Vi setter verdien av miljømessig, skånsom drift høyt, og legger
vår sjel i å innfri dine ønsker og behov.

Dette gjenspeiler seg også i vår maskinpark. Vi benytter en moderne maskinpark som sikrer miljømessig drift, lite nedetid og et resultat i tråd med bestillingen. 

I ledelsen sitter vi på ca. 200 årsverk med erfaring fra ingeniørbransjen, slik at vi er i stand til å ta på oss nye og utfordrende oppgaver. Vi har 50 fast ansatte montører, og en stamme på 15-20 personer som leies inn på prosjektbasis avhengig av arbeidstilfang.