fbpx
Søk
Close this search box.

PERSONVERNERKLÆRING

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, men også annen informasjon som kan knyttes indirekte til deg. Østcom AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på www.ostcom.no og eventuelt andre nettbaserte tjenester som eies og driftes av Østcom AS.

Personopplysninger som behandles
Østcom AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato eller personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på opplysninger som kan innhentes via nettsiden er:
– Navn
– E-post
– Telefon
– Adresse
– Postnummer
– Poststed
– Melding / bakgrunn for henvendelsen
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger, IP-adresse o.lign.

Registering av opplysninger
Alle opplysninger samles inn via skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi disse opplysningene. Dersom man velger å ikke oppgi dataene, kan vi være forhindret fra å gi tilgang til etterspurt service, produkter eller tjenester.

Vi gjør oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor til å ikke sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Google Analytics
Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google Inc («Google»). Google Analytics benytter cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som skapes av en slik cookie (inkludert din IP-adresse), sendes til og lagres på Google sine servere. Googles personvernregler gjelder for alle tjenester som tilbys av Google Inc. og partnere. Du kan lese mer her: http:/www.google.no/policies/privacy/

Lagring og sletting av opplysninger
Informasjon innhentet gjennom skjemaer på våre nettsider lagres og videresendes i tillegg på e-post til Østcom AS. Dersom du ønsker å slette informasjon, så gjøres dette på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av opplysninger til tredjepart
Østcom AS deler ikke personopplysninger med utenforstående tredjeparter. Østcom AS kan benytte underleverandører til å levere hele eller deler av tjenesten / produktene.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi lagrer om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykke tilbake.

Dersom du mener Østcom AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjonen finner du på www.datatilsynet.no

Kontaktinformasjon
Østcom AS
Org.nr.: 998 469 325
Telefon: +47 628 14 600
E-post: ostcom@ostcom.no

Postadresse:
Postboks 536,
2203 Kongsvinger