Pullerter

Når du søker etter definisjonen av «pullert» vil du få flere resultater. Det enkle svaret vil være en kort og solid vertikal stolpe. Mer utdypende vil være stolper som brukes til å beskytte omkretsen til en bygning eller område for å tilby sikkerhet og trygghet. Uansett hvordan du ser på det så vil pullerter hjelpe holde deg, bygningen og kundene dine trygge.

Pullerten kan virke som en moderne oppfinnelse av et gammelt problem, men pullerter har eksistert i over 200 år. Det er mye historie her om hvordan pullerten har utviklet seg, og alt leder til hvor vi er i dag. Pullerten har blitt et vanlig innslag i det moderne landskapet. De blir benyttet til å styre både gang- og kjøretøystrafikk, forbedre landskap, lette gangveier, sikre og beskytte bygninger og mennesker og sørge for trygg sykkelparkering. Les gjerne mer om pullerter her

Hev og senkbare pullerter er en moderne løsning for antiterror sikring i ett moderne samfunn. Pullerter sikrer effektivt mot inntrenging og tåler direkte kollisjon med bil. De kan beskytte bygninger, parker, trafikksoner i bykjerner, historiske steder osv

Vi kan levere og monterer både faste, hev og senkbare, og demonterbare pullerter i forskjellige høyder, materialer, farger og utforminger. Vi kan også levere med fjernstyring som kan heves og senkes manuelt, hydraulisk, med nøkkel, mobiltelefon, fjernkontroll, magnetkort eller andre måter for adgangskontroll.

Det er alltid en god idé å installere pullerter på din eiendom, fordi du kan ikke sette sikkerhet på andre plass. Er du usikker på hva slags pullert som vil være riktig for deg og din virksomhet? Ta kontakt med oss i ØstCom for å lære mer om hva pullerter kan gjøre for å beskytte din virksomhet eller område. Vi sikrer dine eiendeler, og hjelper deg til en tryggere hverdag.

Kontakt oss gjerne

Kontakt oss