Hundegård og hundegårdelementer

Vi lever hektiske hverdager og det er ikke bestandig vi får gitt hunden all den friske lufta og mosjonen den trenger. Hunder har rett og krav på et sikkert oppholdsrom, og hundegård blir derfor en veldig praktisk og god løsning.

Våre hundegårdselementer er rimelige og enkle og montere, og det er ingen behov for montører eller dyre tilleggsløsninger. Med vår løsning får du en hundegård som er enkel å rengjøre, slik at du sparer tid som du kan bruke på andre ting. En annen fordel med hundegård er at du sikrer at hunden din ikke løper av sted, naboens barn og katter kommer til å takke deg senere. Hundegården har i tillegg dør med terskel som gjør at den er enkel å åpne på vinterstid når det er snø og is på bakken.

Les ofte stilte spørsmål om hundegårder her!

Hvorfor bygge hundegård?

  • Hunder har rett og krav på et sikkert oppholdsrom. Hundegårder er en praktisk løsning.
  • Hundegårdselementer er rimelige og enkle å montere. Ingen behov for montører eller dyre tilleggsløsninger.
  • Hundegården din blir enkel å rengjøre slik at du sparer tid som du kan bruke til andre ting.
  • En hundegård sikrer at hunden ikke løper av. Naboenes Barn og Katter kommer til å takke deg senere!
  • Våre hundegårdselementer har maskestørrelse 50x50mm. Dette forhindrer at hunden din skader potene.
  • Våre hundegårdselementer har dør med terskel for enkel åpning på vinterstid når det er snø og is.
  • Hjørneavstivere er ikke nødvendig. Det er forboret hull i bunnen av alle elementene, slik at man  kan feste elementene til et underlag. Eventuelt kan elementene stå rett på bakken.

 

Rimelig Og Praktisk!

Hundegård er både en rimelig og praktisk løsning for alle som ønsker å gi hunden et ekstra hjem utendørs. Elementene er 25 x 25 mm stålrammer med sveiset nett (trådtykkelse 3mm) og kommer i 1,80 meter høyde og 1,20 meter bredde. Disse er varmgalvaniserte for lang levetid, og det er enkel montering med skruer og muttere som følger med. Fordelen med skruer istedenfor hurtigklips, er at monteringen blir solid og varig – noe som gir hunden din en hundegård den kan kose seg i mange år fremover. Våre hundegårder har i tillegg en veldig høy andrehåndsverdi ved videresalg på grunn av kvaliteten.

 

Få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss